ponedjeljak, 10. prosinca 2012.

The Snowy day, curly hair, victorian shirt, blue skirt.

Pozdrav dragi moji :)

Ovaj snijeg se pravo zadao, evo opet počeo padati, izgleda da još ne planira posustati. Otežava nam kretanje. Dio ispred moje zgrade je baš kritičan, tako je klizavo da kad idem van, krenem 10-ak minuta prije, jer znam da ću zadržati na ledu, a sada su nam i psi lutalice počeli stvarati probleme, pun ih je park, a od jutra su napali nekoliko osoba. Kad sam prvi put naišla spavali su, pa sam uspješno prošla pokraj njih, a drugi put su me natjerali da idem skroz oko parka da bih došla do svoje zgrade, ali na kraju nisama više ne znam kako dočekali su ma na tom putu. S tim da mi nije svejedno kad treba proći pokraj čopora ogromnih pasa, ja odlučim da pređem ulicu i da idem drugom stranom, i hop taman i oni prelaze, haha, mislim da je to već preraslo u cirkus :) i na kraju su našli zanimaciju u ganjanju auta, pa sam uspješno došla do zgrade. I kažem mami vani minusi, a ja se preznojim od muke :/
Nego kakva je situacija u vašim gradovima po pitanju pasa lutalica???

Nego, u ovom postu ću vam pokazati dva outfita, jedan od jucer, kada sam nosila viktorijansku košulju koju sam davno našla u jednom SHS-u, sada imam dvije, ali s tim da je ova manja od one prthodne više mi se sviđa.




Odlučila sam da iskoristim papilote i malo ukovrčam kosu :)

Leo, torba je prejaka :))))




A ovo su slike današnjeg outfita, sjetila sam se ove suknje, oooo kako volim ovu boju, zaista je predivna, a suknja vunena, pravo topla, ubila za ovog vremena :))


 








Eto toliko za danas! :)

Broj komentara: 18:

  1. Kupila sicnu pre neki dan ;) Sad mi treba neki kardigan za "odozgo" :)) Dobre su ti ove kupatilske fotke :")

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha ja sam i kardigan nasla, ali eto nisam ga sad pokazala :) A kupatilske fotke, haha rekoh majka mu stara haj da ne ispadne da smo ga dzaba renovirali hahahahahahah ( tek ću neke prirediti ono veš mašina, bojler ovo - ono) damn hahahaha

      Izbriši
  2. Divna bijela kosulja,ide sa cim pozelis!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, da baš je zahvalna, može se na razne načine kombinovati :)

      Izbriši
  3. Jao prekrasna ti je košulja! Baš mi se sviđa! Uvijek se oduševim tvojim SHS ulovima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Imam ja još dosta toga, jer me dugo nije bilo, pa nisam imala priliku da sve pokažem :)

      Izbriši
  4. Gorgeous as always, miss Pippy! I adore your hair, and especially with that high collared white shirt. So very chic!

    OdgovoriIzbriši
  5. sviđa mi se bluza:)
    i kosa i plava suknja.
    eto, sve mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj kosa ti super izgleda tako!
    I sviđa mi se košulja pravo.
    Mene su prošle godine napale lutalice u Bihaću, dvaput. Samo ne bojim se ja baš pasa a i nisu bili veliki psi :).
    S jedne strane žao mi je životinja ali s druge strane znam kakvu opasnost čopor pasa može da predstavlja, pogotovo za djecu. Još ide zima, nema nigdje hrane.
    Sva krivnja i odgovornost je na vlasti. Nemaju rješenja za to, a ono da pse odvoze u Vedro Polje također nije rješenje, gledala sam neki dan slike, brrr, podsjetili su me na logoraše u Omarskoj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno!

      Mene je tačno strah u zadnje vrijeme šetati po gradu, ali ja uvijek kažem da je kriv čovjek, a ne pas. Svi kupuju pse kad im dosade šutnu ih, i tako se počnu iskupljati. Kod nas svaka ulica ima svoj čopor. Mi imamo jedan iza zgrade, jedan ispred, i jedan, a nekada dva u parku, i baš strašno, ali bude mi ih žao kad zima dodjem hladnoće, i nestašica hrane, ali evo čujem otvara se sad neki novi azil, DAJ BOŽE!!!

      Izbriši
  7. Odlični outfit-i!!! Onaj prvi mi je poseban & romantičan :)

    OdgovoriIzbriši