utorak, 31. prosinca 2013.

Happy New Year!!!! :***

Every man should be born again on the first day of January. Start with a fresh page. Take up one hole more in the buckle if necessary, or let down one, according to circumstances; but on the first of January let every man gird himself once more, with his face to the front, and take no interest in the things that were and are past. Happy New Year dear followers, wish you all the best!!!


petak, 6. prosinca 2013.

It's the most wonderful time of the year :)

Hello!!!

Ne znam za vas, ali meni je ovo jedan od najljepših perioda u godini. Decembar, čekamo zimu, stiže snijeg, Božić, Nova godina ... Sve je u prazničnom duhu. Ulice, kafići, sve će biti  okićeno, sve u bojama, sve će koliko - toliko živnuti. S tim da nam je realnost takva kakva jeste, dobro dođe ovaj period da bar na tren pobjegnemo od svakodnevnice, da se bar na tren vratimo u dane djetinjstva i uživamo u sitnicama. Toplom krevetu, čaju, knjigama, filmovima, muzici.
Ovih dana nema snijega, bar u Bihaću, ali ga najavljuju, a ja se nadam da će biti onaj fini snijeg koji škripi pod nogama, da  ugođaj bude upotpunjen.


Prvi snijeg ove godine :)








Ništa bez slatkiša
...i kafe



Pogled s mog prozora

Park ...

Vrijeme je za kapice...

...i kapute

i jelkuuuu
Ovo cemo praviti yaaay
Neka pripreme počnu, jer tika - taka otkucava



Volite li vi ovaj period u godini ??
Šta vas najviše veseli? :)

Xx Pippy