ponedjeljak, 3. listopada 2011.

... Black and blue ...


Samo neke od kombinacija odjeće koje sam kupila za jako malo para -  znači uopće nije potrebno da se razbacujemo sa parama, da bismo dobili neku solidnu ili lijepu kombinaciju, bar ja lično nisam tip koji će platiti masno neku krpicu koju ću par puta pronosati i ostaviti u ormar. Na prvoj slici opet možete vidjet košulju na tufnice ( šta ću kad ih volim) na nju sam dodala traku od koje sam napravila mašnu. Na slici ispod možete vidjeti moga mačka -  voli on da pozira :PpP posljednja slika, hlače sa visokim strukom, ( na gumu) vrlo udobne, mogu se nositi za svaku priliku. Također kupljene vrlo povoljno!

Broj komentara: 5:

  1. maca ti je med :D super je ova košuljica a i ostalo sve, ova majica iz predhodnog posta isto.. većina stvari koje su mi najdraže sam kupila za smiješne pare ili sama sebi napravila, tako da se potpuno slažem, samo za cipele ne žalim dati pare a sa svim ostalim sam poprilično štedljiva :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican look, hvala za komentar na mom blog-u...

    LP :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam cure, a što se tiče cipela, u Bihaću ih također nađem za vrlo male pare. Ali ako naiđem na neke da mi se baš sviđaju ne žalim. Baš sam danas išla u second hand ( tačnije više njih) predobrih stvari se može naći.

    OdgovoriIzbriši