utorak, 4. listopada 2011.

.... Jer mi to volimo!!!



Opće je poznato da su skoro sve djevojke kolekcionari. Samo razlikujemo se po tome što iskupljamo za svoju kolekciju. ja lično nemam sad baš određene stvari, pa da mogu reći eh ja samo to skupljam. Mada ja spadam u onu grupu žena / djevojaka koje vole torbice i cipelice, i kupuju ih kad god stignu, tj. kad god im novčanik dozvoli. -  Nama toga nikad, ali baš nikad nije dosta. Ali ja volim i nakit, šalove, rajfiće, naočale, kojekakve figurice, porculanske lutkice, knjige - hmm nadam se da ću jednoga dana imati svoju biblioteku :)




Ovdje ću vam pokazati samo dio svoje kolekcije torbica. (Uh što ih volim). Uvijek idem u potragu za nekim novim, mama mi uvijek kaže da pretjerujem, ali ona je "gora" od mene po tom pitanju - ipak sam ja to sve od nje naslijedila :P  Zaista morat ću početi razmišljati gdje ću ih ostavljati. Već sam morala da izvršim malo podjelu na torbe koje nosim svaki dan, na one koje nosim na predavanja ( tj. one veće u koje mi mogu stati sve stvari), one koje samo ponekad nosim, pa sam ih morala ostaviti da mi ne smetaju. Neke torbe jesu originali, neke i nisu, ali ih uzimam, jer mi se sviđaju. Mnoge su mi ostale u amanet od majke, tetke itd.










ovo su ostale moje "kolekcije" tj. samo dijelovi, ima toga još, ali to ću pokazati nekad kasnije. iznad možete vidjeti izdvojen par menđuša, meni inače najdražih, sa slikom Marilyn Monroe, te također satić, sa njenom slikom, to sam dobila od momka <3 JeJ! Te ostale prstenčiće, rajfiće, naočale,  i ostale stvarčice koje mi "zapnu" za oko. :))

Broj komentara: 9:

  1. Lijep post!
    Slazem se s tobom i ja skupljam sve, a najvise obucu,torbe,sakoe i satove,nekako mi srce za tim stvarima vise kuca :)

    Mogu li te pitati na kojem fakultetu u Bihacu studiras???

    LP :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, i da svako ima nešto što ga više privlači od drugih stvari! Sve u svemu lijepo je to!!
    a ja studiram na Pedagoškom fakultetu, ti?

    OdgovoriIzbriši
  3. prsteni <3 sviđa mi se cijela tvoja raznovrsna kolekcija! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Posljedna 2 posta su ti odlicna, svidja mi se make-up u jednom, pin up stil ti super odgovara...

    Ja studiram na ekonomskom fakultetu (3godina)...

    pozz :**

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala! Moja sestra kaže da te viđala u gradu, ali ja nisam :/Možda se jednom sretnemo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa mozemo se jednom naci na kafu, da izmijenimo svoja blogerska iskustva :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Možemooo :) znas li ti možda još nekoga iz Bihaća da ima blog.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ok super!!!
    Ne znam, vjeruj mi da sam se iznenadila kad sam tebe pronasla, mislila sam cak da sam jedina na kantonu, jer dosad najvise ima cura iz Tuzle i Sarajeva, a sa naseg kraja bas malo...

    OdgovoriIzbriši
  9. Možda se koja i pojavi nikad se ne zna. I ja sam vidjela da ima dosta cura iz Sarajeva i Tuzle i imaju super blogove. :))

    OdgovoriIzbriši