ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Tufniceee!



Ja sam veliki "fan" tufnica. Volim haljine, suknje, štrample, torbice sa tufnicama. Ne znam zašto, ali one privlače mnoge djevojke. Divne su zar ne? Na ovim slikama imam i suknju "plisirku". Nekad vrlo popularne suknje, danas ih rijetko viđam, naročito na djevojkama, jer je zavladao taj neki "moderni" stil tako da su su svi obučeni na isti kalup. Danas je minimalizam IN! nadam se da će se pojaviti što više naše omladine koja će imati svoju furku, i koja će to nositi bez obzira šta naše društvo mislilo o tome. Možda se nekad vrate zlatne godine, kada su žene bile dame, uvijek sređene, lijepe, i žene koje su se i ponašale u skladu sa tim ko su i šta su.

2 komentara:

  1. Jooooj tufnice, sve sto vidim sa njima ja moram da kupim. I ja obozavam neke davno prosle godine i tadasnju modu, a ne ovo sada. A sto je najgore danas i da hoces da izgledas lijepo ne mozes jer je jako tesko naci "normalnu" odjecu, jer sve je uzasno kratko i ruzno :)
    Uh raspisah se ja :)

    FOLLOW:
    http://immortality-passion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ista sam i ja. I slažem se s tobom da je teško naći dobar komad odjeće, pa se moram snalaziti kako znam, većinom uzimam od mame, majke, nešto dobijem, a mogu ti reći da se dosta dobrih stvari može naći u Second Handu :)

    OdgovoriIzbriši