srijeda, 30. listopada 2013.

Daily dose of inspiration (autumn)

Odlučila sam da uvedem neku novo "rubriku" na blogu, pa ću tako svake sedmice ili mjeseca pisati o tome što me u tom momentu inspiriše. Htjela sam ovaj post napisati i ranije, jer je jesen period koji inspiriše, boje, mirisi, vrijeme ...
S tim da je ovih dana vrijeme bilo kao da je ljeto, nisu se mogli nositi džemperi, veste, i sl. što se inače nosi u ovom peiodu, ali neka i sunca, poželjet ćemo ga se kad dođe zima.
Danas je već drugačije vrijeme, hladnije je, oblačno,  možda je došao čas da se baš, ali baš izvade džemper, kape, šeširi, šalovi ...
Samo jedan pogled na neko drvo nam daje inspiraciju, koje boje da obučemo, pa eto ponekog zelenog lista, pa žuti, smeđi... vama na izbor.

Izdvojila sam neke kombinacije koje su se meni naročito svidjele...
















U jesen se sve i svašta može kombinovati, haljnice, čizme, gležnjerice, džemperi, veste, kaputi, mantili, patike, floral torbe, suknje.... ma sve i svašta. Ja volim jesen i zbog toga što je toplo, ali ne toliko kao ljeti da se ne može živjeti, ili bude pohladno, ali onako podnošljivo, a ne onako kao zimi brrr da se smrzneš svaki put kad iziđeš iz kuće.

Inspiriše li vas jesen???

Broj komentara: 8: