srijeda, 13. kolovoza 2014.

Blog u novom ruhu

Hello


Odavno planiram da napravim neke izmjene na blogu. Uvijek bih to odgađala za sutra, za prekosutra, za ponedjeljak, za vikend kad imam viiše vremena i sl. i nikad.
S tim da sam se jučer malo dosađivala, odlučila sam da štogod napravim po tom pitanju. Meni baš i ne idu te postavke na blogu, te de ovo, te de ono, na kraju se samo izgubim i ne napravim ništa. Ovo je prvi put da sam u vrlo kratkom vremenu sve skontala ( trebalo je vremena da se prisjetim kako se šta radi, jer nisam mijenjala izgled bloga uh ima i vise od godinu dana). Nisu sad neke extra promjene, ali početna slika je nova, boje su drukčije, novi je font slova, blog je malo širi, jer sam donji dio poravnala sa početnom slikom itd.

Uglavnom da ja ne duljim možete sve same vidjeti i ocijeniti. :)


Sad mi je sve nekako veselije, pa se radujem pisanju novih postova. Yaaaay!






Do idućeg posta šaljem vam ogroooomnu pusu :)

2 komentara:

  1. Weee super je, ja svoj nisam mjenjala od kad sam ga napravila jer ak promjenim jednu slikicu moram sve redom pa neka ga ovakvog kakav je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaam kako je, ja sam sve izbjegavala, i izbjegavala, jer sam lijena za to, ali kad sam skontala da mi se ne da ulaziti na blog, jer mi je postao monoton, onda sam nesto ucinila po tom pitanju haha

      Izbriši