utorak, 13. siječnja 2015.

Novi život počinje! :)

Hej, hej ...


... "uhvatila" sam malo vremena da se bar malo javim na blogu. Nisam pisala od prosle godine :D
Nadam se da vam je ova nova 2015. godina počela na najbolji mogući način, te da ste se lijepo provele na samom dočeku iste. :D

Ukoliko bih se osvrnula na 2014. imala bih toliko toga za reći. To je za mene bila godina prepuna iznenađenja, promjena, lijepih trenutaka, smijeha, suza,  navikavanja na "novi život". Kad kažem na novi život mislim na svoju udaju, na privikavanje na činjenicu da ću uskoro postati MAMA:D na novu porodicu, i okolnosti. S vremenom sam se na sve privikla, doduše ova činjenica da ću biti mama me još uvijek pomalo plaši, ali vjerujem da je svakoj ženi to bilo pomalo strašno, a onda shvatiš da si žena, da si predodređena za to i da to MOŽEŠ.
Mi brojimo sitno, jer termin je zakazan za 25. mada kad se uđe u 9-i mjesec to se može očekivati svaki dan. Bitno je da je torba spakovana, i da je sve spremno. Pohađamo tečajeve a trudnice, koji nas čine psihički i fizički jačim i nadamo se da će sve na kraju biti uredu.


''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

Linda Wooten"Ne odrastaju samo djeca. Odrastaju i roditelji. Koliko god promatrali djecu da vidimo što će napraviti od svojih života, oni gledaju nas da vide što mi radimo sa našim životom. Zato, ne mogu reći djetetu da posegne za zvijezdama. Sve što mogu napraviti je da sama posegnem za njima."
Joyce Maynard


 Radujem se tom malom stvorenju, radujem se budućim lijepim zajedničkim trenucima, radujem se dječijem smijehu u kući. Vjerujem da će nam donijeti još više radosti, veselih trenutaka, vjerujem da će nas sve još više zbližiti, naročito mene i moga A.Sada nam samo preostaje da čekamo, i da molimo dragog Boga da sve prođe u najboljem redu, te da se nas dvije što prije vratimo kući. :)

Život je lijep!


Broj komentara: 6: