utorak, 24. ožujka 2015.

Dva mjeseca ljubavi


Tek sad shvati koliko me nije bilo, ali nije da nisam htjela pisati na blogu, nego jednostavno nisam imala vremena, doduse nedavno sam "uhvatila" vremena i čak napisala post, međutim nešto mi je pokazivalo grešku HTML-a i nisam ga uopće mogla objaviti.

Nastojat ću da koliko toliko osvežavam blog sa ponekim postom, onoliko koliko mi moje nove obaveze to dopuste.
Otkako sam postala mama sva moja pažnja je posvećena samo Lajli. Cijeli svijet se sada vrti samo oko nje. Sada sam uhvatila trenutak da napišem ovaj post, jer ona spava.
Jučer (23.3.) su bila puna dva mjeseca Lajli i maci, ne mogu vjerovati da je vrijeme rako brzo prošlo. Valjda tek sad shvatam koliko je u biti dan kratak, i da bi mi bio potreban još koji sat da bih stigla obaviti sve što trebam. Iako moram reći hvala Bogu ona je dobra bebica, ručka, pa spava, a sad je i počela da malo razgleda oko sebe, želi da se nosi na rukama da bi gledala u neke predmete po kući ili da gleda u svjetlost. S tim da je došlo proljeće i lijepo vrijeme, počele smo ići u šetnje, ona obično taj sat ili dva prespava, ali nema veze, očito joj godi biti na zraku, a isto tako godi joj da je u pokretu....







Prvo što nam je pokazala kad je došla kući
<3


Družimo se sa kekom :)

:)




Ne mogu da vam opišem koliko uživam u svakom trenutku sa svojom bebicom, zato privodim ovaj post kraju, i idem da legnem malo pored nje, kažu da mama treba odmarati onda kada i beba pajki.

Do idućeg posta xx

Broj komentara: 8:

  1. "E sipak cete spavati" :)) Ljubac za bebu i mamu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh kako vrijeme brzo prolazi, pa vec dva mjeseca. Lajla je preslatka bebica, i dago mi je sto je mirna, pa da i ti malo odmoris. Ljubim vas obje <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaoo male ručice, topim se :) Čestitam na bebici i radujem se novim postovima o nestašlucima male mrve :) Btw divno ime si izabrala! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bebica je preslatka, pravi medenjak. :)

    OdgovoriIzbriši