nedjelja, 12. srpnja 2015.

Biti ili ne biti ... !?


Već danima imam i potrebu i želju da napišem post na blogu, a opet kad sjednem za računar pitam se pa o čemu bih uopće pisala. Ne bih rekla da sam se zasitila bloga, jer me i nije bilo neko vrijeme. Nekada sam svakodnevno objevljivala postove, a onda mi i to postane dosadno, pa sam ih rijeđe pisala i postavljala, a na kraju nikako. Doduše imam i neki problemčić sa blogom, te nikako ne mogu objaviti post, tako da se x puta i desilo da napišem post, namučim se da nađem kako da ga postavim, jer uvijek pokazuje neku grešku, te na kraju odustanem i zaboravim da sam uopće ikada taj post napisala..
Još davno sam donijela odluku da ovo više neće biti samo"modni" blog, nego da ću pisati o svemu i svačemu, i čak sam se neko vrijeme i pridržavala toga, a onda opet nakon nekog vremena se pitala ima li ovaj blog uopće čitaoce, klikne li iko na sam naslov posta, pa pogleda i pročita o čemu se uopće radi. S tim da mio blog služi i kao neki ispušni ventil, onda dođem i do toga da mi je svejedno ima li čitaoce ili ne, nego da mi je bitno da imam svoje mjesto, svoj kutak gdje ću pisati o svemu što mi padne na um, tj. imati kao jedan virtuelni dnevnik, koji ću moći prelistati kad god poželim.





 
eto da ne bi tako izgledao blog, i da ne bi baš, baš pao u zaborav, moram početi opet pisati, pa barem jednom sedmično. Trenutno koristim priliku, jer moja Lajla spava, pa da štogod napišem.


...

U međuvremenu dok ne pišem na blogu, ja se zabavljam sa svojim sunašcem. Mogu vam reći da je ovo jedno predivno iskustvo - biti mama, pa to je PREDIVNO! Blog može biti dosadan, ali moj život ne, otkako je Lajla sa mnom, sve ima novi smisao, svaki dan je lijep, ispunjen smijehom, ljubalju. I tako već pet i po mjeseci. Da, da, Lajla je već velika cura.








Tako se mama i beba zabavljaju, smiju, budalešu, slikaju, uživaju ... Jedan je život i treba ga iskoristiti, tek kad dođe beba vidi se kako vrijeme brzo prolazi. Ne treba stojati i gledati kako život prolazi, jer nas neće čekati, trebamo zgrabiti svaku priliku, i uživati. Zahvalimo Bogu na svakoj minuti, satu, danu ...

Nadam se da uživate u Suncu, sunčanim danima, ljetu, ja manje više, jer nam je užasno vruće u kući, ali opet i u tome nalazm nešto lijepo, a lijepo je da smo živi i zdravi, pa ćemo tako lakše sve prebroditi ... do idućeg posta :*

Broj komentara: 6:

  1. Evo da znas, ima bar jednu citateljku koja misli da ste preslatke! :* Ana

    OdgovoriIzbriši
  2. <3 vole te Minci Ja <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao kako je slatka Lajla, baš je narasla :) Ma piši kad stigneš, čitamo mi :) Al ipak je bitnije tvoje vrijeme s tvojom malom curom neg blog, tak da nemoj se sekirat bezveze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, evo jos malo i punimo sest mjeseci 😃
      Priremam nove postove, drago mi je da ima onih koji citaju 💜

      Izbriši