utorak, 27. listopada 2015.

New haircut, first anniversary, and more...Heloo drage moje

Već neko vrijeme planiram da napišem novi post, ali nikako da uhvatim vremena, kad pokušam preko mobitela, vidim da to i nije baš najbolja ideja, te odustanem.
Svakakvih dešavanja, slika se nakupilo, a ja nikako da to postavim u svoj virtualni dnevnik. Ovog puta ću da vam pokažem nešto što sam odavno planirala uraditi, ali isto nisam imala vremena, a vjerujte mi hrabrosti jesam. - A to je nova frizura!
Svi koji prate moj blog znaju da sam godinam imala duguuu kosu, međutim s vremenom mi je dosadila, postalo je teže za održavati pokraj male bebe, a s tim da je zadnjiih mjeseci bila više svezana nego puštena, te je počela dobrano da opada, odlučila sam da napravim promjenu. Ustala sam jedno jutro i otišla sa sestrom u frizerski salon, sjela i rekla teti ŠIŠAJ!

I vjerujte mi da sam se preporodila nakon toga. Kraća kosa, lakša za održavanje, pravljenje vintage i retro frizurica. Brzo je operem osušim, uviklam i idemo! A najbitnije je da mi više ne smeta kad na rame stavim kaiš od torbe, nema čupanja, prebacivanje kose s jednog ramena na drugo i sl.
U međuvremenu proslavili smo PRVU godišnjicu braka, i to moram da spomenem ovdje  ... vrijeme je tako brzo prošlo, da još ne vjerujem da je prošlo ni manje ni više nego 365 dana našeg zajedničkog života :)

Išli smo na večericu da proslavimo :)


Lajla se zabavljala

a onda zaspala


Slike nisu bog zna kakve kvalitete, jer mi fotoaparat trenutno nije u funkciji, a mobiteli i nisu nešto zahvalni za slikanje po mraku, međutim bitno da se štogod uslikalo i ovjekovječilo.


I za kraj pitanje za sve dame koje vole viklati, tj. kovrčati kosu reci te mi neki savjet kako da lokne potraju duže po ovom jesenjem vremenu, kad je puno vlage u zraku??  hvalaaaa

2 komentara: