utorak, 18. listopada 2011.

Autumn day!

Osvanuo je još jedan divan jesenji dan, čak čovjek ne bi rekao da je jesen, nego proljeće. Vrijeme zaista varira u zadnjih par dana. Jedan dan je hladno, jedan dan toplo, a danas evo nešto između, ali sasvim ugodno. Poželim se dugih šetnji prirodom, ali razne obaveze me sputavaju u tome.. Ako ih ja nemam, imaju moje prijateljice, i nikako da nađemo vremena i da iskupimo cijelo društvo.. :/ Ja sam Ipak iskoristila to što moram ići u biblioteku, da malo prošetam i udahnnem svježeg zraka ( koliko je to kod nas moguće).






Nije mi se dalo nešto extra oblačiti, mislim da sam obukla prvo što sam našla u ormaru.. Suknju koju mi je mama kupila ( eto prvi put sam je obukla) majicu, sa preklopom, koja izgleda kao da imaš dvije, jednu ispod druge ( ili iznad kako god),jednu dužu, jednu kraću ukrašenu sa čipkom, crni sako, a na punđu sam kao dekoraciju stavila smeđu maramu / šal  i ravne cipelice, čak mi se nije dalo hodati na petama, valjda nije moj dan :) Nisam imala fotografa da me uslika cijelu pa da se to vidi, ali nema veze...

 Ovako suknja izgleda :)


 I ovu torbu sam danas prvi put nosila, nikad da dođe na red :/

Osigurala sam sebi sredstvo protiv dosade. Knjigu Sarin ključ, Tatjane de Rozne :)


I još par slika hajine koju je moja majka nosila dok je bila mlada, sad je kod mene, samo joj moram dodati postavu, jer pomalo providna bez nje. Cvijetni uzorak, druker kopča, kragna se veže na mašnu..







3 komentara:

  1. Baš kao da je proljeće.
    Navčer je doduše baš hladno - jesenje.

    Haljinica je divna.
    Podsjećaš me na jednu glumicu iz Sarajeva.
    (znaš ona reklama za biljni mrs? - ona djevjka što je u kožnoj jakni s kacigom?)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ona Aida Bukva? tako nekako, što je glumila Pipu, hahah Pippy / Pipa složilo se haha... mene moja kolegica sa faxa uvijek zvala Pipa jer ja uvijek imam crveni karmin i rumenilo, a tako je i ona imala u onoj seriji ili šta je to već Seks i selo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, haljinica i ta crna kapica su mi super, baš slatko.

    OdgovoriIzbriši