ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Beautiful day and new dress!!! Woo - Hoo

Eee danas je dan baš bio po mojoj volji. Nije bilo ni prehladno, a ni pretoplo :)) ono što bismo mi rekli bilo je taman!! - Skoro cijeli dan sam provela sa sestrom tražeći poklon za njenog momka, i nismo baš imale sreće, tako da ćemo sutra morati nastaviti, ali eto bar sam ja uspjela da pronađem stvarčica za sebe. I da bi sestra nagradila moj trud kupila  mi je haljinu, jako mi se sviđa :)) Hvala Selma!!!
Također sam u jednom Second Hand shopu pronašla odličan sako crvene boje, teta kaže da sam baš imala sreću, jer ih je mnogo probalo baš taj, ali im nije odgovarao, moram reći JUPI!!!






  Iiii nova haljina :))))

















Ovaj put sam se potrudila da ne pišem mnogo :)) Valjda sam uspjela... I slike su tamna, jer nemam blic... :(

Broj komentara: 11:

  1. ova sarena kosulja je fantasticna!!!

    http://fashionbymental.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe, hvala. Danas sam je našla, mislila da je mama kupila, međutim donijela je ona od majke, valjda je prala ili šta već, a ja je "posudila" ali neće mi ona zamjeriti :P

    OdgovoriIzbriši
  3. jooj e divno ti to nosiš..predivna mi je prva kombinacija..ja žalim što mi tu nemamo nekih pravih second handove kme :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala... Kod nas ih sad ima na svakome ćošku. Jedina razlika im je u zemlji iz koje nabavljaju robu. Može se naći super stvarčica :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Svidja mi se haljina puno, nadam se da cete imati srece sa poklonom sutra :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super su mi te situacije kao što si ti imala sa crvenim sakoom...imaš osjećaj kao da je cijelo vrijeme čekao samo tebe! Divna crvena haljina ali još više način na koji je ti nosiš!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nura: poklon je danas nađen, nakon hodanja i hodanja jupi jejjj!!!

    Ana: Hvala puno!!! I meni je zanimljiva situacija, ako ništa sreća je malo uplela prstiće :))

    OdgovoriIzbriši