srijeda, 26. listopada 2011.

Plava suknja itd.

Evo ovako je izgledao moj današnji outfit, na slikama sam malo podbuhla, zaista se nisam naspavala.. grrr valjda ću i to jednom moći :)) Kupila sam sebi plavu suknju, od mohe i vune, vrlo je topla, i dobro će mi doći za hladnije vrijeme, a i boja mi se jako sviđa i uz nju sm kombinovala crni strukirani sakoić. Također sam pronašla jednu malu vintage torbu, kakvu sam dugo tražila.. jeeejjjj... Naravno opet sam nabavila novu literaturu, za to uvijek nađem vremena, naročito za historijske romane, jako ih volim, pa ako znate za neki dobar javite mi!!! - Također danas sam nosila svoje M. Monroe menđuše, bila sam skroz zaboravila na njih :/ i crnu šnalu (sa cvijetom / mašnom) u kosi.




















                                                             I evo za kraj nešto slatko :))))




Broj komentara: 8:

  1. joj ove naušnice su mi predivne! ti si pravo vrijedan bloger, ne mogu stići da iskomentarišem sve :D torbica je super a što se tiče historijskih romana ne znam koje te doba najviše zanima i koje zemlje otprilike? uf..imala bih dobrih preporuka. Mada su mnoge od ovih koje bih preporučila pretvopreni i u ( manje-više razočaravajuće ) filmove meni je uvijek draža knjiga i znaš kako kažu do not judge a book by its movie :D

    OdgovoriIzbriši
  2. oh i love your electric blue skirt, what an amazing colour my dear!!! and you have so gorgous hair, love this lady chic!
    kiss,mary

    OdgovoriIzbriši
  3. Emina: Hvala ti puno! što se tiče romana ne biram ni doba, ni zemlje, čitam ih sve, neki dan sa pročitala roman Davidova carica i mogu ti reći da je odličan, a evo danas sam počela Mojsija... Tako da slobodno preporuči, a film obično uvijek razočara, jer ipak knjiga je knjiga, u film ne stane sve :)

    Mary Lou: Thank you darling :**

    OdgovoriIzbriši
  4. Posebno mi se sviđaju minđuše i torba!!!
    Moja preporuka ako nisi čitala je "Žena Pontija Pilata" - Antoaneta Mej

    OdgovoriIzbriši
  5. Thank you Nicole

    Ducili: što se tiče knjige nisam je čitala, ukoliko je nađem u biblioteci pročitat ću je, pa se javim sa komentarima :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi Pippy! Found you on Vix blog, you have such a lovely face perfect for Vintage! love your retro pics!

    Ariane - you got yourself a new follower!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hello Senada! How lovely to meet you, a fellow rock-loving vintage girl! I love that suit and am so envious of your beautiful hair. x

    OdgovoriIzbriši