nedjelja, 9. listopada 2011.

Sve što ja volim...

Već u prethodnim postovima dala sam vam do znanja da volim jesen. I evo napokon došlo jer vrijeme da prava jesen pokaže svoje lice, da cijeli grad bude u jesenjem ruhu, u smeđim, žutim i crvenkastim tonovima. Došla jesen - došlo vrijeme da iz ormara izvučemo topliju odjeću.
Sinoć sam sa prijateljicom izišla na kafu, i mogu vam reći da smo se pošteno smrzle. Jesen je zaista pokazala zube. Pitam se kakva nas to onda zima čeka.U gradu još možemo vidjeti različitih odjevnih kombinacija, od sakoića i baletankica, do zimskih kaputa, čizama, kapa i sl. Ja sam se odlučila za mantil koji sam nedavno kupila, ne mogu reći da je u njemu baš toplo, ali nisam ja znala da je toliko zahladilo..



(Oprostite ba urnebesu iza mojih leđa, nije mi se dalo sređivati) xx


.
Suknja: Marc Aurel
Košulja: Esprit
Broš: poklon
Štrample: Nemam pojma


...danas sam iskoristila vrijeme i po parku skupljala jesenje plodove, koji će mi služiti kao dekoracija u sobi, divlje orahe i kestenje i sl.






Pored tih evo još par stvarčica koje ja volim imati u stanu, tj. kao dekoracije. ( stvari koje sam dobila na poklon, kupila..)















Dekoracija nikad dosta. Uvijek govorim da ću prestati kupovati sve te sitne figurice i sl. jer ih mnogo imam u kutijama, samo skupljaju prašinu, nemam ih gdje staviti, ali kako da im odolim!??

2 komentara: