ponedjeljak, 9. travnja 2012.

Goin' where the wind blows :)

Lijep pozdrav drage/i moje/i!!!!

Ne znam kako je kod vas danas bilo, ali u Bihaću je bilo jakooooo hladno, tako da sam se današ pošteno smrzla ( iako sam ja ona koja voli i dobro podnosi hladnoću), ali uhvatilo me nespremnu.
 U jutro sam dogovorila s prijateljicama kafu (čitaj čaj), kad sam pogledala kroz prozor, vidim vani predivno vrijeme, sunčano, ljudi "lagano obučeni" i tako i ja, obučem haljinu koju sam vam pokazala ovdje, preko džemperak, i prisjedne mi.


Prije nego nastavim priču, ovo ja na slici prvo se divim vremenu, pa onda se ogledala, i sa sretna krenula van hahahahaha

.... A onooo... vani pušeeeeeeeee užasno, a moja haljina dva velika izreza ima ( a nisam ni znala) i naprijed nema do kraja suknje dugmad, pa je i to kao neki izrez, a na to sve obukla sam štrample boje kože... Počela se dizati haljina ne znam gdje bih s njom...









I nekako uspjela sam ja "doguzati" do mjesta gdje smo se dogovorile naći. Čim je jedna od njih došla počele smo kukati kako je hladnoo - svi se ravnali prema onome što vide kroz prozor, a ni na kraj pameti da iziđemo na balkon ili prozor i provjerimo situaciju - aliii ne greškama se uči!!!

Čim smo se smjestile u kafić - odahnule smo, bile na toplom, nije puhalo i milina, alii kasnije počinje problem. Morala sam otići do bankomata, a da bih došla trebam preći most. :/ I hajde dok sam išla vjetar je puhao u mene, pa mi je haljinu zalijepio za noge, i sve je prošlo OK, ali kad sam se vraćala, druga priča. Puše vjetar, a ja ovako:


Hahahaha hajde dobro nije se baš toliko digla haljina ( hvala Bogu) i nije niko  stajao pored mene, ali mi je neki čiko svirnuo grrrr - došlo mi da mu kažem NE SJEDAJ MI NA MUKU!

Imala sam osjećaj da da mi cijela vječnost treba da pređem most i ne pamtim kad sam s više nestrpljenja čekala da ga pređem. Okrenula glavu, kao divim se Uni, neću da gledam u auta, jer bih vidjela da mi se smiju ili me sažaljevaju, haha ali možda su se divili tim batakovima hmmm
I onda sam napokon došla do parka, i laknulo mi, manje je puhalo, ali sam i dalje bila na oprezu :)))
Odlučila sam da ću ovo haljinu idući put obući kad bude 246646 stepeni, i kad se zrak uopće ne bude kretao....a možda je iz inata obučem kad bude puhalo i zapjevam:

Nikad se ne zna :)))

xx

Broj komentara: 20:

  1. Hahaha,joj, izvini, ne mogu da se ne smijem, mada sam se i ja poštenski smrzla danas a mnogo sam se toplije obukla! Previše se lako opustimo čim malo sunce izađe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Smijala bih se i ja da je još neko bio sa mnom, ali da sam se smijala sama - još bi me ludom proglasili :/

      Izbriši
  2. Češće se smij na fotografijama! Divno ti je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Big lajk za muziku :)Ja danas hodala u zimskoj jakni pa se smrzla. Inace imam takvu haljinicu, teget-belu :)) Eno je, ceka leto :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!!!!
      ja sam očekivala da ću OPET pročitati da si je bacila u neke krpe ili u smeće, huh dobro je, lakše se diše hahaha

      Izbriši
    2. A jesam ja bacila pola plakara, al je nesto i ostalo..i nisam kriva sto te nisam znala prosle godine u ovo vreme :)))

      Izbriši
  4. Znam kako je :D ja sam to i fotkala pre par postova... :D
    Kod nas nije tako hladno ali nije ni nesto prelepo...
    Ja sam danas setala oko 8km pa se valjda zagrejala :P
    Lepo ti je aljince, ali sam ja midzet pa mi nista dugo ne stoji :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!
      Kod nas je danas podnošljivije, ne puše, pa je ok :)))

      Izbriši
  5. Zato sam ja cijeli dan bila u kuci, ali mi bilo za cuke, pa sam isla setati sa njim, i moram ti reci da je vjetar bio nenormalan, imala sam osjecaj kao da ce snijeg, uzas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod nas kažu da ima snijega na Plješevici, pa je zato hladno - ali biti će bolje :)

      Izbriši
  6. Hahaha joj znam taj feeling, u Os tako zna u proljeće zezat - ideš Županijskom a sa Drave stane derat vjetar. A vani +30C, obućeš suknju, neka je i ispod koljena a diže se baš kao Merilinki :D Hvala bogu na modi da se ispod suknje nose tajice 3/4 - spašavaju nas od gologuzih scena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha neki bi voljeli da se ne nose tajice, haha željni gologuzih scena - ali i ostat će željni :)

      Izbriši
  7. ŽAo mi je što si se sledila (i ja sam, naravno), ali neka si ti nama pokazala ovu lijepu haljinu i ispričala ovu zanimljivu priču! Bravo! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. lol, znam kako je neugodno kad se vjetar uroti protiv tebe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To su uvijek neugodni trenuci, :/// pogotovo kad si sam haha

      Izbriši
  9. Super slike, haljina je super!

    http://style-trigger.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Hehehe, a ako ništa drugo, haljina je prekrasna :)

    OdgovoriIzbriši