ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

In case you didn't know!

Drage moje!



Evo jedan postić da ne biste mislile da sam se opet izgubila u vremenu i prostoru. Nego ja sam čekala slike od vikenda, pa da mi to bude jedan post, ali još ih nisam dočekala, pa evo pisat ću o drugim stvarima, tačnije pokazat ću vam slike od jučer, kad sam u sklopu svoga outfita imala teksas hlače. E da to se rijetko dešava kod mene, jer sam se zaista odučila od hlača, nosim samo one sa visokim strukom, ili neke neobične koje nađem, među koje ulaze i suknja-hlače, ovo ostalo sam davno zaboravila.

Ali, evo sad i razloga svemu tome:

Vikend sam provela u stanu koji je nekad pripadao mojoj tetki, s tim da sam s vremena na vrijeme dolazila i u svoj stan, kad bi mi nešto zatrebalo, i u nadi da nisam svu odjeću vratila u svoj stan, ja sam samo obukla haljinu, uzela šta mi treba i otišla. Međutim kad sam dr. dan krenula kući shvatila sam da osim tajica, trenerke i sl. nemam ništa drugo, ali nije to bio najveći problem, mogla sam se ja vratiti u čemu sam došla, ali vani je tako puhao vjetar, da ja mislim da bi mi haljina završila na glavi. Onda sam sjela, kontala, kontala, i shvatila da su od sestrine prijateljice ostale hlače, iako mi je to bilo mrsko, ja sam ih obukla, u ormaru pronašla neku staru  košulji, iskopala kaiš i bila spašena.
I jučer je odmah bilo pitanja, šta će to biti ja u hlačama :P






 Evo i moje noge hahahahahahaha
 Batak, do bataka grrr
 I ako jučer nisam umrla u ovoj košulji - onda neću nikad :)



I tako sam ja sretna došla kući, vjetra mi nije mogaoo ništa, za razliku od prethodna dva puta, kada mi je na mostu digao haljinu, šejm, šejm :P ali šta se može, desi se i to. Zato sam sad opreznija :)


 Ali, sačekat ću ja da se vrijeme smiri, vjetar prestane ludovati, pa ću opet obući neku haljinicu, do tada vam šaljem puseeeeeee!!!

Broj komentara: 12:

  1. A super ti stoje farmerke, sto zezas :))A i promena uvek dobro dodje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije ti čak ni loša kombinacija, mada znam da je nećemo uskoro vidjeti :).
    A šta fali košulji meni je baš lijepa?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. OO hvala lepa! :) A košulja s ei meni sviđa, samo ovo je svila, ne da disati auuf, ali preživjela sam :)

      Izbriši
  3. Haljinica je super. I cuvaj se vjetra :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. beautiful jacket and belt darling!
      kiss,mary
      http://maryloucinnamon.blogspot.com

      Izbriši
  5. neobično mi te vidjeti u trapericama, ali lijepo ti stoje. i košuljica je divna! :*

    OdgovoriIzbriši