petak, 16. svibnja 2014.

Da li volite rasprodaje?

Hello...


Već nekoliko dana nastojim da počnem s pisanjem ovog posta, ali uvijek mi nesto iskrsne i post padne u drugi plan i onda na to skroz zaboravim. Pošto slutim da bi se to opet moglo dogoditi post počinjem pisati sad  (23:32) a objavit ću ga u jutro ili tokom dana. :)
Mislim da sam već jednom ili čak dva puta pisala na ovu temu, ali vjerujem da vam priča o cipelama, naročito o onima sa sniženja nikad nije i ne može biti dosadna.
Po Bihaću se brzinom munje proširila vijest da Azel pravi rasprodaju obuće tj. svaki par košta 3KM. Ja sam mislila da će to trajati dan ili dva i da se uopće ništa neće moći ni naći. Međutim prevarila sam se. S tim da više neće nabavljati obuću od ( ne znam ime) dotične firme, odlučili su rasprodati njihovu obuću - barem tako kažu.
Iako su tu bile velike gužve ja bih uvijek nekako uspjela naići kad nema puno kupaca i čak bih uspjela naći ono što mi se sviđa i broj koji mi odgovara. Tako da smo zahvaljujući Azelu mama, sestra i ja uspjele još popuniti obućare, nama na radost, muškom dijelu familije na žalost, ali tako je to ...

Stavit ću vam slike nekih cipelica koje sam stigla danas uslikati. Slike su lošije kvalitete, jer su slikane mobitelom ( negdje sam izgubila baterije od digitalnog, pa se sad snalazim kako znam i umijem).












Vjerujem da ćete se složiti sa mnom - cipela nikad dosta, naročito kad su ovako jeftine. Ukoliko već niste, drage moje, trk u prvi Azel i izaberite neke cipelice za sebe. One baš umiju da mi poprave dane.

P.s. zadnja slika, cipelice s mašnicom nisu iz Azela. :*

xx do idućeg posta :)

3 komentara: