srijeda, 23. studenoga 2011.

Old for them - new for me!!!

Daaanas je bio baš naporan dan. Od pola sedam sam na nogama. Čak dva kolokvija sam imala danas i to gramatika :/// Nije lako, nije, nije, ali mora se :/
Danas je bilo jaaako hladno vani, i vrlo klizavo -  to mi se nimalo ne sviđa. Nema te obuće koja se ne kliže ccc
Mogu misliti kako smiješno izgledam dok hodam, jer hodam kao po iglama, sva oprezna da se ne bih okliznula i pala... a moj fax smješten bogu iza nogu, pa moram ganjati autobus, i onda uvijek moram dobro tempirati vrijeme da ne zakasnim...jer nije pogodno tlo za žurbu!
...ali dosta "kukanja", imam neke slike koje do sad nisam stavljala, mislim stare su svega par dana, ali nije bilo vremena da ih stavim...
Kupila sam sebi simpatične hlače - suknju, onako baš "starinski look". Mogu da se kombiniraju  na milion načina... Za oko su mi zapele još neke slične krpice, pa kad uhvatim vremena morat ću ih otići pogledati :)
Već ste mogle primijetiti da volim neobične stvari, i vidim da ljudi oko mene to već primjećuju, i za sad su komentari pozitivni! S tim da svi znamo kakvog naroda ima dobro je!!! I par slika sakoića koji sam nedavno kupila.. čiitam baš danas da je crvena sad IN! Mada ja to ne pratim kad se koja boja nosi, lijepo je znati :)
























I Mimi je dobio neke poklone!!!






I sad je jaaaaaaako sretan!

Broj komentara: 7:

  1. That culotte suit is so chic and stylish and the red jacket is stunning.
    Now that I know you love cats Ii like you even more! x

    OdgovoriIzbriši
  2. Thank you dear Vix!
    I do love cats. This is my cat Mimi, I love him sooo much, he is my everything!

    OdgovoriIzbriši
  3. oh the red jacket is so divine darling!!! and what a beautiful cat you have!
    love and kiss,mary

    OdgovoriIzbriši
  4. Ove pantalone/suknja su super, i meni je dugo već želja da ih imam, ali nikako da nađem, možda dam nekome da mi sašije :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivno ti pristaje ta crvena boja...a suknja-hlače outfit je fantastičan. Sad si me podsjetila da i ja imam neke a stoje mi neiskorištene :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajjjjj kolegice :) divno je i jos uz to macak je dobio poklon ... :* <3

    OdgovoriIzbriši
  7. hi, pippy! love your photographs... it looks vintage, and i absolutely adore it. you have a fantastic fashion sense, and i really enjoyed browsing through your looks. new follower, and have a great wknd! hope we can stay connected. cheers!
    jasmine

    OdgovoriIzbriši