ponedjeljak, 9. siječnja 2012.

Back from Sarajevo! Part I

Drage moje!

Evo i ja sam napokon došla svojoj kući. Toliko mi je lijepo bilo u Sarajevu, da sam svoj boravak produžila i umjesto da sam došla 3.  ja sam došla 8. i sad mi je toliko neobično, sve mi fali, a moram se početi pripremati za ispite, pa je vrijeme da se vratim u realnost.

Upoznala sam mnogo divnih ljudi s mnogima ću i ostati u kontaktu, ali žao mi je što nisam imala vremena da baš sa svima iziđem na kafu, jer nekako momak mi je bio prioritet, jer ga dugo nisam vidjela, pa se nadam da mi neće zamjeriti.
Uvijek kažem Sarajevo je grad moje radosti i moje tuge. Toliko se obradujem kad znam da ću ga uskoro vidjeti, a još više rastužim kada ga napuštam. Ja ne volim rastanke, ali realno ko ih voli? Najradije bih spakovala svoje kofere i otišla kući bez pozdrava, jer zaista teško podnosim rastanke. I naravno uvijek bude suza, a ja sam (pre)emotivna osoba, čim vidim nekome suze u očima - gotovo je.

I jutro mi je bilo neobično, navikla sam da je uvijek puno ljudi, dvije mačke, uvijek smijeh, šale, i zvuk maca kako predu, a danas, samo mama, ja i jedan mačak koji neće da prede.

Btw. još jednom čestitam dobitnicima poklončića moga prvog giveawaya - uskoro će vam stići!


Nova godina...
 Zlatna ribica... Sloga...
 Divni kolači koji su stigli iz Rijeke mmmmm


Osoba koju sam upoznala u Sarajevu, divna, divna Nedimka.Ovo je samo dio slika, ostale ću postavljati kasnije, u nekim narednim postovima.

Ljubim vas!

Broj komentara: 6:

 1. i ja sam za Novu godinu bila u Sarajevu , nisam puno izlazila jer nisam neki tip za izlaske , iskoristila sam te dane da provedem vrijeme sa najboljom prijateljicom koju rijetko viđam jer živi u Sarajevu sad, drago mi je da si se super provela i nadam se da ćemo se nekad na ljeto kad se riješimo faksa možda i sresti u SaRAjevu na kafi! :D

  OdgovoriIzbriši
 2. It looks fantastic and I love how you put your hair up. x

  OdgovoriIzbriši
 3. Razumijemo se.E onda znas kako je meni 3 mjeseca ovdje. A vec sutra kuci, i tuga i radost. :(

  OdgovoriIzbriši
 4. Ne daj se!!! Ima nas još takvih...evo mene... emotivna sam i veza na daljinu...ja se trudim koncentrisati na pripremu poklončića za buduće susrete!!! Ljubac :*

  OdgovoriIzbriši
 5. sramota me!!!
  planiram posjetiti
  sarajevo najmanje
  15ak ako ne i više ljeta unazad,
  i još uvijek to nisam učinila..
  a volim ga i drago mi i ovako
  na neviđeno,a što bi tek bilo
  da kročim,da ga doživim,osjetim...
  valjda bih tu i ostala!!
  volim sarajevo
  i ovaj tvoj frenč štih
  kojim si ga ,a i nas ovaj puta
  počastila <3

  OdgovoriIzbriši
 6. Bitno da je tebi lepo bilo, što se vidi po slikama :)

  OdgovoriIzbriši