petak, 20. siječnja 2012.

Things I like

Kada biste se zatekli u mojoj sobi, na prvu biste pomislili koji haos, ali ja to zovem kreativni haos hahaha ( izvlačim se). Ja volim iskupljati sve i svašta, nakit, knjige, stare ploče, plišane igračke, svijeće, naočale ... ma dug je popis. Onda kad se to sve stavi u moju sobu, to je onda skladište ne soba, a ja uvijek donosim nešto novo. O ormaru da ne pričam. ( Kako to kod nas kažu: "sevap" mi je kupiti novi). Ja to stalno slažem i slažem, ali džaba, opet izgleda očajno, ali ok. Biti će bolje, jednoga dana.
Danas sam odlučila malo razvrstati svoj nakit, jer sve se je bili ništa s ničim. Kako ko skine menđuše, lančić, prsten samo su redali na hrpu, pa se tako dosta toga i izgubilo, a ja imam mali million kutijica koje su samo čekale da se taj nakit razvrsta i lijepo složi. Mnogo mnogo je toga što nisam nosila godinama, ili nikako i onda nešto razmišljam možda bih ja to mogla i pokloniti, ali budem vas obavijestila na vrijeme.




 Jako volim lutkice, male, velike, a naročito porculanske. One su divan ukras za kuću.
 Žao mi je što sam dosta prstenčića izgubila, ali eto ko zna, možda ih i pronađem.

 Iako ne pušim, ovo mi je najdraža pepeljara :)))








Drage moje, šta vi volite iskupljati???

Broj komentara: 8:

  1. Wow! YOu have such a great collection of stuff!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super super!!U potpunosti te razumem, ja isto tako svasta skupljam, ali bas svasta.Do serviza, torbica, nakita, kaputa, do magneta, vinyl-a, tour book-va npr. tourbook sa madonninih turneja i tako!!Pokazacu jednoga dana~~)))

    A ti isto imas simpaticno svasta.Ckalju obozavam, on mi ja faca bas bas!!Imas lepih broseva, a tek lutke. Divne su!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Koliko nakita :))
    Ja volim karmine, zamke za snove i staklene kugle :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Haha, ovo je odlično. Ja volim kad neko ima veselu i šarenu sobu, punu simpatičnih sitnica... i kod mene je gužva, ne znam više šta bih sa svim tim drangulijama. Nešto sam počela pakovati u vakuum vreće i nositi u podrum (sve mislim ako nekom poklonim nešto da će mi to baš sutra zatrebati, haha. ) Škrtica. :D

    U zadnje vrijeme dobila sam nekoliko dreamcatcher-a, i sviđaju mi se pravo, ali su veliki, a moja soba je mala, pa eto problema. :D

    Kad mi je sve pospremljeno i složeno, ne osjećam se ugodno. Više volim malo kreativnog nereda.

    Prstenovi su ti predivni, posebno oni crveni. :-)

    Odužih ja... :D

    OdgovoriIzbriši
  5. OmG, kako puno stvari imas, joj ja sve bacam sto ne nosim cesto,i poslje mi bude zao,..=(

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno!!! Ovo je kao neko tvoje "ostrvo sa blagom"! I ja imam kutijica sa nakitom i stano planiram kako da to lijepo rasporedim i organizujem, pa ih mijenjam po kutijicama i uživam u tome :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Charmaine: thank you

    My sister is Margaret: jedva čekam da sve vidim

    Psycho Cat: Ja sam tražila te zamke za snove ili hvatače snova, ali u Bihaću ih nigdje nisam vidjela. To bih baš voljela imati :)

    Lena Raskoljnikova: I ja tako odlučim da ću neke stvari dati, i onda razmišljam, a šta ako mi zatrebaju, i onda se to gomila i gomila i na krajuu moram podijeliti :)

    Amina: eee nema bacanja haha

    Ducili: Da i ja zaista uživam u tom slaganju i raspoređivanju nakita. Smiruje mi žive (osim ako nakit nije zapetljan, ee to ne volim)

    OdgovoriIzbriši