petak, 11. rujna 2015.

Čekamo jesen ... :)

Ne bi trebala ponavljati sto puta, ali evo za one koji ne znaju ja sam veliki, ali veliki fan jeseni i zime. Što se tiče jeseni volim je jer je to period kad nema više vrućina, temperature su sasvim ok, toplo je, povremeno zahladi, ali ništa što se ne bi moglo izdržati. Volim kad je sve prekriveno lišćem, kada to lišće šuška pod nogama, volim boje tog lišća, volim i kišne dane, kada možeš ostati u kući i uz topli napitak gledati kroz prozor, a misli lutaju li lutaju. Doduše sad neće to lutanje misli trajati dugo, može jedino dok Lajla spava, a kad se probudi, ee onda je sve usredotočeno na nju, i nema lutanja.

Vjerujem da će ova jesen imati neku posebnu čar, jer je ovo prva moja i Lajlina jesen. Zajedno ćemo da uživamo u svim danima, bili topli, hladni, kišoviti ...U svakome danu treba pronaći nešto lijepo, nije teško, vjerujte mi.


Ovih dana nastojimo da što više vremena provedemo vani, jer vidim da i lajli više godi kad je malo hladnije vani. Provodimo dane ako ne u dvorištu, onda negdje drugo, ali u prirodi. Nedavno smo iskoristile priliku za mini "fotošuting" u "Gradskom parku".
Otkako imamo bebicu ne izgledamo"blesavo" kad se stanemo slikati u sred grada, ili parka, jer znate kako to kod nas narod čudno gleda. Slikamo se u gradu, a nismo turisti.















I tako smo se mi, mala porodica, naslikavali po parku, uživali, i čekali jesen ... brojimo sitno, još malo, još malo i eto jeseni :)


2 komentara: