nedjelja, 6. ožujka 2016.

Godina dana ... :)

Pozdrav svima;


... skoro pa da sam i odustala od bloga, ne znam ni ja zašto, možda zbog nedostatka vremena ili nedostatka inspiracije, kako god ja nisam ni riječ napisala skoro već pet mjeseci.
Toliko toga se u međuvremenu izdešavalo da imam materijala za x postova, ali opet ne vjerujem da ću sve pisati pojedinačno, jer bih sad u martu trebala objaviti novogodišnji post - neće ići.
Najbitnije što planiram spomenuti, a desilo se u novoj 2016. godini je svakako Lajlin rođendan, Daaaa, vjerovali ili ne Lajla je napunila godinu dana 23.1. Ja još ne vjerujem da je vrijeme tako brzo prošlo. Istina je što kažu mami je dan dug s djetetom, ali mjeseci lete. Gledam je svaki dan, a raste kao iz vode pred mojim očime. tek kad uzmem da pregledam starije slike shvatim koliko je on u biti porasla, koliko se promijenila. 




Lajlin izraz Lica kada se upalila prskalica haha - neprocjenjivo!



 U nastavku posta stavit ću još neku sliku ... da malo popunimo prostor, i da osvježim blog ...





Ima tu još mali milion slika, ali neću da vas odmah sad zatrpam ... trenutno sam najviše aktivna na Instagramu, pa ukoliko i vi imate ptofil tamo pridruzite nam se: Vintage_mamaa



Nastojat ću da se opet vratim u kolotečinu, da pregledam sve vaše postove, s kojima sam u zasotatku, te da što češće objavim poneki post .Očito je da se meni teško rastati od blogosvijeta.

Čitamo se uskoro :*

3 komentara: