ponedjeljak, 2. siječnja 2012.

Enjoying Sarajevo!

Evo da vam se i ja malo javim. Dosla sam u Sarajevo, pa sam konstantno u pokretu i nikako da uhvatim vremena za blog ( zato sam vam u zadnje vrijeme i slabo komentarisala) ali iskupit cu se. Ugl. ovdje mi je divno, trebala sam sutra kuci, ali sam odlucila da ostanem jos malo. Jeeeeeeeeeeeeeej! Imam dosta slika za postaviti, ali evo vam sad jedan dio, a ostalo cu postavljati kasnije. Ne moram vise muku muciti oko blica, digitalni je ok i sad je sve supppppppper!

Ehh sad, nadam se da ste se lijepo proveli za Novu godinu. Ja vam svima od srca zelim sve najbolje, da vam ova godina bude bolja i uspjesnija od prosle.

Za Novu sam dobila mnogoo, mnogo poklona i to cete vidjeti.




 Cipkani turban mi je kupio momak, a karmincic sam dobila na poklon od Aide Đapo ( odlican je). Bilo je tu jos poklona, ali nisam ih uslikala, lancica, snalica, divna beretka i sal, paketic sa slatkisima, knjiga moje omiljene Philippe Gregory itd.









Ovo su slike od danas / veceras. Isla sam na kaficu sa momkom i svojom prijateljicom Miom, koja se preselila iz Bihaca u Sarajevo. Bilo mi je jako drago sto sam je vidjela. Kaputic koji vidite na meni, kupila sma davno, ali mislim da ga nisam do sad pokazivala na blogu. Mislim da se ne vidi na slikama, ali to je pepito kaputic :)

Ovdje vas podsjecam jos jednom na moj mali Giveaway, post mozete vidjeti ovdje. Znam da ga nisma stavila u bas najbolje vrijeme, ali tad sam jedino stigla da nadjem nesto za vas. Potrajat ce jos, pa se slobodno javljajte.

Do sljedeceg posta ljubim vas puno!

2 komentara:

  1. oh darling you look so beautiful in this snowwhite coat! wish you all the best for 2012!
    big kiss,mary

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi lovely, I like your blog!!
    Maybe we can follow each other? What do you think?
    You like art and fashion?

    Besos, desde España, Marcela

    OdgovoriIzbriši