ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

Girls wanna have fun!

Nakon duuugo vremena sve moje curke i ja smo se napokon našle na jednom mjestu. Kojekakve obaveze, fax, bla bla su nas uvijek sputavale da se iskupimo, popijemo kaficu, ispričamo se, ismijemo i sl. Uvijek je neka nedostajala, ali danas sve smo bile na okupu, i iako neko vrijeme nismo pile kafice, izgledalo  je kao da smo jučer bile zajedno, kao da se apsolutno ništa nije promijenilo. Svoje cure sam upoznala na faxu i kao što bi jedna od njih rekla sve smo nekako različite, svaka ima svoju priču, ali smo opet toliko slične, tako se dobro slažemo da je to naprosto nevjerovatno.
I kad smo na okupu uvijek kažemo ee ovo će biti "cirkus", :) kod nas je uvijek veselo, čuje se samo smijeh, zbijanje šala i sl. ali znamo mi biti i ozbiljne kad treba.
Svi mi iza sebe imamo mnoga prijateljstva koja održavamo do dan danas, i ona koja smo nazivali prijateljstvima, ali je to bilo daleko od toga. Dok ovo su prijateljstva s curama koje ne bih mijenjala nikada ( već vidim Samrin izraz lica dok ovo čita, eeeee istina je Samraaaa). Mi zaista znamo uživati kad smo sve zajedno. E pa evo da znate nešto o njima..
Samra - nju sam prvu upoznala, kliknule smo na prvu, jer smo obje slične, volimo modu, šminkanja, frizurice, i zbijanje šala. Samra je naš "borac za studentska prava" - ona uvijek ide da rješava naše probleme, i mogu vam reći ide joj :)
Elma - naša divna curica, jedna vrlo, vrlo kreativina osoba. Ona najbolje priča viceve, ima najbolje iscrtane nokte ( i sve sama radi) voli tuš, i crveni karmin kao ja yaaay i ima predivaaaan osmijeh
Selma - eee Selma je posebna priča. Kad je ona tu show je zagarantovan. Ničeg se ne libi, kod nje što je na  umu to je na drumu, ali ona zna i dati prave savjete. I ona je dokaz da i žene znaju dobro voziti auta - snađe se u svim situacijama. I ona je sad moja komšinica jupiii :)
Aida - Ona je naša divna mama :) Aida ima divnog sinčića kojeg mi jakooo volimo. Aida je dokaz da iako si mama možeš stići ispuniti sve obaveze od familije, preko faxa, do ispijanja kafica s nama ( mislim to nije obaveza, ali ona i na to stigne)  i pritom uvijek izgleda prelijepo. Ona kao i ja voli imati pokoju vintage krpicu.

O njima se može pisatiii i pisatiii, ali ovo je ono što trebate znati o njima. One su zaista, zaista divne osobe.. I jedva čekam naš sljedeći sastanak, i naše kafice..

Prije svega moj današnji outfit:





....




Samra (u sivom) Elma, Selma i iza je Aida <3


 Elmine bubamare :)














Broj komentara: 15:

  1. Ma sve ste preslatke. :)
    Nema ništa ljepše od ženskog prijateljstva, i dana kad sve curke mogu da se sastanu. Meni moje nedostaju strašno, trenutno smo u različitim gradovima.
    Nokti sa bubamaricama su baš slatki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Daaa, upravo tako, divno je kad se sve iskupimoo :) Nadam se da ćeš se uskoro sastati sa svojim curkama :)

    OdgovoriIzbriši
  3. natjerala si mi suze na oci ovom prijateljskom idilom zaista ti zavidim,sjajn blog imas

    OdgovoriIzbriši
  4. Preslatke ste :) obožavam ovakve kafe i svoje prijateljice!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan blog! Zavidim ti na toj ogrlici s Merlinkom, prelepa je :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ti si mi tako prekrasna. i ogrlica mi se sviđa jako <3

    seed-of-joy.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Pippy, too bad i can read your language!
    Just looking at the pics sounds like fun
    Great nails girls!

    Ariane xxxxx

    OdgovoriIzbriši
  8. prijateljice su najveća sreća ! :D i please gdje si kupila ovaj turban? I want it sooo bad!

    OdgovoriIzbriši
  9. I love your turban hat, the jewel on it especially.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja nas volim punooo :))

    OdgovoriIzbriši