petak, 10. veljače 2012.

New In! Klik - klak :)



Drage moje!

Iako je sve zatrpano snijegom, putevi teško prohodni, ja opet nađem vremena, volje, želje da malo obiđem prodavnice. Bude mi tako dosadno kod kuće, pa bih radije malo preturala stvari u nadi da ću pronaći nešto za sebe, ne bih da se ne isplati.

Ovaj put sam našla ove crne cipelice zbog kojih jedva čekam da se snijeg otopi. Futrovane su i tople, ali opet plitke, a svi znamo koliko je vani snijega, pa nije baš najbolja ideja da ih sad obuvam.

Također sam pronašla ovu TALLY WEiJL torbicu na klik klak zatvaranje. Luda sam za torbicama na klik klak zatvaranje, ali nemam niti jednu da ima dugi kaiš, pa mi je ova sad baš super.

Možda sutra opet odem da se zabucam i pronađe štogod. :)

Iako do kraja zime ima još mnogo nisam mogla a odolim jednim sandalicama, pa sam ih naručila, čim mi stignu budem vam ih pokazala. I tad će sigurno biti "jedva čekam ljeto"!!!!!




...Opet vas napominjem da će biti i novih stvarčica u O'Hara Retro Wonderland - pa bacite pogled!




Do idućeg posta vam šaljem tople pozdrave!!!! :)







Broj komentara: 5:

  1. Torbica je preslatka, ja imam bijelu, isto je iz Tally Weijl-a. A obozavam ove torbice, moja mama ih ima na tone, novcanike malene, ja ih zovem bucmaste, koju su sluzili samo za stavljanje konavica:) Bas sam pre neki dan uzela jedan mali tufnasti u Six-u:)
    A o sandalama da ne pricam, imam ih jos i od prosle godine, a da ih nisam stigla obuti, a evo ovih dana, kako sam zatvorena u kuci, po ceo dan obavljam online shopping:))
    Kisses

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako su dobri efekti na slikama :)
    Ja obožavam ove torbice, tvoja je mnogo slatka

    OdgovoriIzbriši
  3. Polučizme-polucipelice su lijepe, iako su 1980s look, mogu se itekako kombinirati da dobiju izgled 1940tih. U rano proljeće ih nosi na čarape boje kože ;)
    Good luck with your new shoes and bag!

    Hugs,
    Idda

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vam drage moje :)))
    Idda - hvala za savjet :) Baš sam ih tako i mislila nositi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Slatko je skroz oboje:)...Obozavam ovakve torbice,imam slicnu ovakvu, u Mangu je davno kupila, sa hocu jednu veliku na klik-klak :)

    OdgovoriIzbriši